Spela & bo på Johannesberg Golf

I härlig roslagsmiljö väljer Ni att bo i vårt golfhotell eller om Ni önskar så bokar vi in Er på Johannesberg Slott.

Ett annat alternativ är Rånäs slott. I alla våra golfpaket ingår övernattning i dubbelrum, golf, frukost, sänglinne och städ. Du kan komplettera ditt valda paket med luncher, middagar med eller utan dryckespaket.

Vi skräddarsyr ditt paket efter dina önskemål.

Som gäst på Johannesberg Golf har du fri tillgång till bastu och pool i vårt klubbhus. Frukost, lunch och middagar serveras i vår nyrenoverade golfrestaurang.

Golfhotellet

Beläget ca 150m från klubbhuset ligger vårt Golfhotell. Här bor du enkelt och funktionellt. Här finns 8 rum med 19 bäddar. Toaletter och duschar finns på samma plan som rummen. I det rymliga allrummet finns goda möjligheter till samkväm. I det alldeles intilligande pentryt hittar du kyl, frys och micro.

Johannesbergs slott 

Här bor du på ett 4-stjärnigt hotell, med alla bekvämligheter som det innebär endast 100 meter från klubbhus och första tee. Del i dubbelrum med dusch samt toalett på rummet. Ni äter frukost och alla andra måltider hos oss på golfklubben. 

Rånäs Slott

Rånäs Slott ligger mitt i Upplands golfmecka med flera trevliga banor alldeles inpå knuten. Kombinera en golfrunda med en skön weekend på slottet. Förfrågan görs direkt på Rånäs slotts hemsida.