Damträff 23 mars 2019

Johannesberg GK anordnade en damträff för klubbens medlemmar lördagen den 23 mars, och det blev 15 damer på mötet. Det var mycket givande och många bra förslag diskuterades för vår fortsatta damverksamhet, och vi beslutade om följande:

Damkommitté bildades. De som ingår i nya damkommittén är Ingela Höök, Agneta Kungsman, Helene Küller och Susanne Hilding.

Damträning. Yngve Nilsson erbjuder två träningspaket för klubbens damer

Paket 1: 1 maj kl 15.00 -16.30 samt 2 maj kl 18.00-19.30. Pris 212 SEK/person

Paket 2: 11 maj kl 14.30-17.30. Pris 212 SEK/person

För anmälan sänd ett mail till info@johannesberg.se (Endast ett fåtal platser kvar)

Vi kommer att undersöka om vi kan få till fler dam-träningar med Yngve, och återkommer om det.

Måndagar kl 18.00 Vi bestämde att måndagar efter kl. 18.00, kan de damer som vill/kan träffas och golfa. Bollränna gäller. Vi undersöker om vi även kan hitta några lördagar under säsongen, där vi kan träffas och gå ut och golfa. Återkommer om det.

Gå i dambollar vid större tävlingar. Om man anmäler sig till våra större tävlingar, t ex Slaget-tävlingarna, och gärna vill gå i samma boll som någon dam, så kan man mejla till info@johannesberg.se, och meddela detta.

Lista på anslagstavla. Om det kommer upp t ex par-tävlingar, och man gärna vill vara med men inte har någon att spela med, så kommer vi sätta upp en lista där man kan skriva upp sig, så finns möjlighet att hitta någon att spela med.

Seriespel för damer. Vi informerade om hur seriespel går till, 4 tillfällen/säsong/lag. Idag har vi för närvarande ett D50-lag, och ett D60-lag, och det finns intresse för D40-lag, så till nästa säsong kanske vi kan få ihop ett till lag.

Övrigt. Många roliga förslag och synpunkter framkom, och damkommittén tar dem med sig och återkommer.

Hälsningar,

Susanne Hilding – Damkommittéen