Damträffen 18/3, det här gjorde vi!


Tack alla damer som kom till vår Damträff den 18/3, så trevligt att se alla!
Vi hade bjudit in vår klubbordförande, Niklas Boström, som informerade om kommande säsong, och en del nyheter. Vår pro, Yngve Nilsson, tittade också förbi och vi pratade om den kommande träningshelgen för damer, 22-23/4, som vi kommer att skicka ut separat inbjudan till.
Sedan informerade vi om:

Femtouren 2023: Ett samarbete mellan Grönlunds GK, Vassunda GK, Wattholma GK, GolfUppsala och Johannesberg GK, där målet är att locka fler damer att delta i golftävlingar.
Vi anordnar en tävling/bana, och håller en låg tävlingsgreenfee 200/250 kr samt en tävlingsavgift på 50 kr. De två första tävlingarna är både en partävling men också en singeltävling för att tävla i Order of merit (summering av resultaten för fler tävlingar, där de tre bästa resultaten räknas). Tävlingsschemat är preliminärt: 13/5 (Grönlund), 17/6
(Vassunda), 18/7 GolfUppsala – Edenhof, 12/8 Wattholma, 10/9 Johannesberg. Mer information kommer om det.

Tisdagsgolf: Vi bestämde att på tisdagar, efter 17.00 så kan de som vill träffas och gå en runda på 9 håls-banan.

Resor: Vi har tagit fram förslag på resor med övernattning, men även dagsresor, men vi mejlar ut information om det separat, då vi också vill kolla om intresse finns för damresor under säsongen.

Träningshelg för damer 22-23/4: Vi kommer ha paket 1; träning på lördagsförmiddag samt lunch, samt paket 2; starta med lunch och därefter träning på lördag eftermiddag, samt fortsättning på söndag förmiddag. För de som vill sova över, får man boka in golfhotellet via slottet, och då får man gratis utnyttja Slottets spa. Vi återkommer med mer information när
vi vet pris för de olika paketen.

Tävling/Seriespel: Ingela Höök informerade om lite olika tävlingar som kan vara roligt för damerna i klubben, samt att vi har två seriespelslag, ett D60 och ett D50-lag, så om det finns fler intresserade som kan vara inhoppare om någon är sjuk så meddela någon av oss i Damkommittén.

SMS/Messenger: Vi hade också en lista där man kunde skriva upp sig om man ville tillhöra en messenger eller SMS-grupp, om man vill ha någon att gå ut och spela med så är det lätt att ta kontakt och kolla.

Anslagstavlan vid receptionen: vi kommer att sätta upp aktuell information där under säsongen, så kolla gärna där när ni är i receptionen.

Slutligen hade vi utlottning av diverse golfprylar, vilket var uppskattat.

Se gärna fortsatt information på Damkommitténs sida (scrolla längst ner, så hittar ni den) på Johannesbergs hemsida.

Hälsningar
Damkommittén