Spela och bo på Johannesberg Golf

Förfrågan om golfpaket på Johannesbergs Slott vänligen maila till info@johannesbergsslott.se

I härlig Roslagsmiljö ligger vår anläggning ca 10 min väster om Rimbo längs väg 77. Här väljer du om du/-ni vill bo på anläggningen i vårt Golfhostel eller om du/-ni vill bo lite lyxigare – på Johannesbergs Slott. Oavsett val så har du max 200 meter till första tee på 18 hålsbanan – och 250 meter till vårt klubbhus i vilken du välkomnas av oss i personalen och vår krögare Robert med kollegor från Johannesbergsslott (www.johannesbergsslott.se).

I våra golfpaket med boende i vårt Golfhostel ingår övernattning i dubbelrum, golf, frukost i golfrestaurangen, sänglinne och städ. Du kan komplettera ditt valda paket med luncher, middagar med eller utan dryckespaket. Bokning av måltider gör du direkt med vår krögare.

Vår golftränare Yngve Nilsson hjälper gärna till med att skapa lite extra spänning kring ert golfäventyr här på Johannesberg Golf. Varför inte ha en femkamp i golf eller ta en grupplektion och förbättra spelet till nästa rond.

Som gäst på Johannesberg Golf har du fri tillgång till bastu och pool i vårt klubbhus.

Hjärtligt välkomna till Johannesberg Golf!

Golfhostel

Beläget ca 150 meter från klubbhuset ligger vårt Golfhostel. Här bor du enkelt och funktionellt. Här finns 8 rum med 19 bäddar (20 bäddar vid behov). Sängarna är bäddade vid er ankomst. Rummen delas inte med personer från andra sällskap. Separerade herr- och damtoaletter/duschar finns på samma plan som rummen. I det rymliga allrummet finns TV och goda möjligheter till samkväm. I det alldeles intilliggande pentryt hittar du kyl, frys och micro. WiFi finns också. Komplettera gärna din vistelse med något av våra middagsalternativ.

För Prisexempel se >>här>>

Bokningsförfrågan

Johannesbergs slott

Här bor du på ett 4-stjärnigt hotell, med alla bekvämligheter som det innebär endast 100 meter från klubbhus och första tee. Del i dubbelrum med dusch samt toalett på rummet.  Från och med 1 augusti sker bokningar av golfpaket med boende på slottet via slottets hemsida.

För prisexempel, se >>här>>

Bokningsförfrågan