Spela och bo på Johannesberg Golf

Förfrågan om golfpaket på Johannesbergs Slott vänligen maila till info@johannesbergsslott.se

I härlig Roslagsmiljö ligger vår anläggning ca 10 min väster om Rimbo längs väg 77. Här väljer du om du/-ni vill bo på anläggningen i vårt Golfhostel eller om du/-ni vill bo lite lyxigare – på Johannesbergs Slott. Oavsett val så har du max 200 meter till första tee på 18 hålsbanan – och 250 meter till vårt klubbhus i vilken du välkomnas av oss i personalen och vår krögare Robert med kollegor från Johannesbergs slott (www.johannesbergsslott.se).

I våra golfpaket med boende i vårt Golfhostel ingår övernattning i dubbelrum, golf, frukost i golfrestaurangen, sänglinne och städ. Du kan komplettera ditt valda paket med luncher, middagar med eller utan dryckespaket.

Ytterligare ett boendealternativ är våra 4 ställplatser för husvagn/husbil vilka bokas i förväg till en kostnad av 100kr/natt.

Vår golftränare Yngve Nilsson hjälper gärna till med att skapa lite extra spänning kring ert golfäventyr här på Johannesberg Golf. Varför inte ha en femkamp i golf eller ta en grupplektion och förbättra spelet till nästa rond.

Som gäst på Johannesberg Golf har du fri tillgång till bastu och pool i vårt klubbhus.

Måltider serveras i golfrestaurangen mellan 8-17. Här serveras enklare frukost från kl 8, lunch mellan 11-14 och vi tillhandahåller även en a la carte meny. Restaurangens telefonnummer är 0709397221

Hjärtligt välkomna till Johannesberg!

Golfhostel

Beläget ca 150 meter från klubbhuset ligger vårt Golfhostel. Här bor du enkelt och funktionellt. Här finns 8 rum med 19 bäddar (20 bäddar vid behov). Sängarna är bäddade vid er ankomst. Rummen delas inte med personer från andra sällskap. Separerade herr- och damtoaletter/duschar finns på samma plan som rummen. I det rymliga allrummet finns TV och goda möjligheter till samkväm. I det alldeles intilliggande pentryt hittar du kyl, frys och micro. WiFi finns också. Komplettera gärna din vistelse med något av våra middagsalternativ.

För Prisexempel se >>här>>

Bokningsförfrågan

Johannesbergs slott

Här bor du på ett 4-stjärnigt hotell, med alla bekvämligheter som det innebär endast 100 meter från klubbhus och första tee. Del i dubbelrum med dusch samt toalett på rummet.  Från och med 1 augusti sker bokningar av golfpaket med boende på slottet via slottets hemsida.

För prisexempel, se >>här>>

Bokningsförfrågan