Info från Mats

Bäste medlem i Johannesberg GK,

Jag gläds åt att sammanfatta årets säsong på Johannesberg, vi är fler medlemmar, det är fler greenfee gäster, fler som bor kvar hos oss eller på slottet. Riktigt glad är jag också för det ökande deltagandet på tävlingar och i synnerhet klubbens framgångar i seriespelet. Bana och övningsområden har får otroliga lovord och från att knappt ha existerat är vi nu rankade fjärde bästa bana i Uppland.

Ändå är jag inte nöjd, det finns mycket kvar och jag fortsätter investera för att förbättra spel och vistelse på Johannesberg, nedan ett axplock:

Allmänt, vi vill förstärka den familjära känslan på Johannesberg, vi vill i samarbete med klubben utöka och förbättra tävlingsprogrammet, vi vill arbeta för mer företagsgolf, hitta sponsorer och fortsätta den lönsamhetsförbättring som pågår.

Bana, vi lägger om ett flertal tee, förbättrar dränering, investerar i förbättrad bevattning, renoverar bunkrar och planterar träd.

Reception, flyttar ner och får större yta. Shopen följer med och ett större utbud utlovas.

Restaurang, förhandling med ny entreprenör pågår, likaså pågår total ombyggnad av bardisken samt omfattande renovering i köket. Nuvarande lokal för reception tillfaller restaurangen – ett bra tillskott när flera grupper är där samtidigt.

Samarbeten, årets greenfee-samarbete med Väsby kommer att gälla även nästa år, ett nytt startas med Gävle GK f.o.m nästa säsong och diskussioner med fler klubbar pågår.

Övrigt, vi jobbar för större parkeringsyta, fler och bättre hänvisningsskyltar, renoverar i Golfhotellet samt utreder möjligheten att ta in ytterligare 2 golfbilar.

För 2018 justerar vi upp priserna på spel, prisutvecklingen har stått stilla ett par år och vi tycker att anläggningen och det arbete vi gör motiverar en höjning. Se bifogad länk.
För dig som är snabb att betala finns bonus att hämta, får du dessutom med dig en kompis som medlem blir du också ytterligare belönad med 2st greenfee checkar.

Vi på Johannesberg lovar en ännu bättre anläggning 2018, och hoppas på ditt förtroende och fortsatta medlemskap

Med vänlig hälsning,

Mats Pettersson
Ägare
Johannesberg Golf AB

Årsavgifter 2018>>