Damkommittén 2022

1. Vad skulle få dig att spela mer golf?

2. Vi anordnar dam-träningar i början på säsongen, har du tyckt att de har varit bra? Har du förbättringsförslag? Vill du att vi ordnar mer dam-träningar, och i så fall vilka tider?

3. Vem spelar du golf med idag? Vill du ha fler golfvänner att spela med i klubben?

4. Kvällsgolf – är du intresserad av att spela 9 hål en vardagskväll med damer? I så fall vilken kväll skulle passa?

5. Dam-resa: skulle du vara intresserad av att åka iväg med damer i klubben till annan klubb, med ev övernattning och spela golf tillsammans, samt umgås och äta ihop? Eller kanske åka iväg med damer över en dag? Kanske har du förslag på klubbar vi skulle kunna åka till?

6. Vad skulle få dig att spela mer tävlingar? Är det tiderna/vill inte/annat? Och vad skulle trigga dig? Att spela 9/18 hål?

7. Vissa tävlingar har haft damklasser, tycker du att vi ska fortsätta med det?

8. Vill du vara med i något av damernas seriespels-lag? Om du inte har varit med, är du intresserad av att veta mer om det och kanske prova på att vara med i kommande säsong?

9. Finns det något tävlingsform som du saknar på Johannesberg GK?

10. Saknar du något i dagsläget på Johannesberg GK? Förslag på förbättringar?

Det vore så värdefullt att få in dina synpunkter, så mejla tillbaka dina svar till oss, så vi kan fortsätta förbättra din golfupplevelse på Johannesberg GK.

Varma hälsningar från Damkommittén

Susanne Hilding, Ingela Höök, Monica Åkerlind, Carina Troedsson, Vilma Boström

Hälsningar Damkommittén

Vi önskar dig en fin golfsäsong och vi hälsar dig välkommen till Johannesberg!