Damkommittéen

Johannesberg GK anordnade en damträff för klubbens damer, lördagen den 23 mars, och det blev 15 damer på mötet. Det var mycket givande och många bra förslag diskuterades för vår fortsatta dam-verksamhet, och vi beslutade om följande:

Damkommitté bildades.

De som ingår i nya damkommittén är Ingela Höök, Agneta Kungsman, Helene Küller och Susanne Hilding.

Har ni synpunkter, ideér eller vill kontakta oss, så mejla till: susanne.hilding@gmail.com

Damträning

Yngve Nilsson erbjuder tre träningspaket för klubbens damer:
Paket 1: 1 maj kl 15.00 -16.30 samt 12 maj kl 16.30 – 18.00. Pris 212 SEK/person
Paket 2: 11 maj kl 14.30-17.30. Pris 212 SEK/person
Paket 3: 13 maj, 27 maj samt 10 juni kl 18.30-19.30. Pris 265 SEK/person

Eventuellt ytterligare träningstillfällen kommer att meddelas

För anmälan sänd ett mail till info@johannesberg.se

Måndagar kl 18.00

Vi bestämde att måndagar efter kl. 18.00, kan de damer som vill/kan träffas och golfa. Bollränna gäller.

Tränings-Tävling

Eftersom många tjejer drar sig för att vara med i tävlingar, seriespel etc, så kommer vi anordna ”tränings-tävling” för tjejer, under några tillfällen under säsongen, då vi provar olika sorters tävlingsformer, men i träningssyfte, alltså inte tävling på riktigt, utan man får lära sig mer. Det är öppet både för rutinerade och nybörjare, ett bra sätt att lära känna varandra också! Vi har bokat in några starttider (3 st fyrbollar) följande datum under säsongen, så skriv gärna upp de datumen i er kalender:

19/5                    11.00 INSTÄLLT

16/6                    12.00

13/7                    11.00

24/8                    11.00

28/9                    11.00

Vill ni vara med på dessa tillfällen, så kommer vi sätta upp listor på anslagstavlan i receptionen, där ni kan skriva upp er för de tillfällen som ni vill vara med. På så sätt ser vi hur många vi blir och hur många bollar vi ska boka in. Senaste anmälning 2 dagar innan träningstillfället.

Gå i dambollar vid större tävlingar

Om man anmäler sig till våra större tävlingar, t ex Slaget-tävlingarna, och gärna vill gå i samma boll som någon annan dam, så kan man mejla till info@johannesberg.se, och meddela detta.

Lista på anslagstavla

Om det kommer upp t ex par-tävlingar, och man gärna vill vara med men inte har någon att spela med, så kommer vi sätta upp en lista där man kan skriva upp sig, så finns möjlighet att hitta någon att spela med.

Seriespel för damer

Vi informerade om hur seriespel går till, 4 tillfällen/säsong/lag. Idag har vi för närvarande ett D50-lag, och ett D60-lag, och det finns intresse för D40-lag, så till nästa säsong kanske vi kan få ihop ett till lag.

Övrigt

Många roliga förslag och synpunkter framkom, och damkommittén tar dem med sig och återkommer.

Hälsningar,
Damkommittéen