Damkommittéen

Årets damträff den 21 mars 2020 blev dessvärre inställd på grund av Corona-viruset. Vi hoppas att vi kommer att kunna planera för en ny träff så snart som möjligt. I slutet på april blir det träning för oss damer och det ser vi fram emot.

25 april 2020 mellan 930-1130 – vi tränar chippar, pitchar, puttar

26 april 2020 mellan 930-1130, vi tränar bunker, järn & utslagsklubbor

Pris för båda dagarna = 265 kr eller 159 kr/gång

Övriga träningsdagar 2020 ser ut som följer;

• Tisdag 5 maj kl 18-19 pitchar
  • Tisdag 12 maj kl 18-19 bunker
  • Torsdag 21 maj kl 16-17 järnslag, svingträning
  • Tisdag 26 maj kl 18-19 driver, svingträning
  • Tisdag 2 juni kl 18-19 puttning
  • lördag 6 juni kl 16-17 chippar
  • Tisdag 9 juni kl 18-19 draw-fade, klubbkontroll
  • Pris: 120 kr/gång eller alla tillfällen för 636 kr (betala samtliga tillfällen och du får en bonusträning med launch-monitorn)
  • Betala till Swish #1234490603 Yngve Nilsson. Om du har några frågor är du självklart välkommen att kontakta klubben eller maila till Yngve direkt

För anmälan sänd ett mail till info@johannesberg.se

Vill ni vara med på dessa tillfällen, så kommer vi sätta upp listor på anslagstavlan i receptionen, där ni kan skriva upp er för de tillfällen som ni vill vara med. På så sätt ser vi hur många vi blir och hur många bollar vi ska boka in. Senaste anmälning 2 dagar innan träningstillfället.

Gå i dambollar vid större tävlingar

Om man anmäler sig till våra större tävlingar, t ex Slaget-tävlingarna, och gärna vill gå i samma boll som någon annan dam, så kan man mejla till info@johannesberg.se, och meddela detta.

Lista på anslagstavla

Om det kommer upp t ex par-tävlingar, och man gärna vill vara med men inte har någon att spela med, så kommer vi sätta upp en lista där man kan skriva upp sig, så finns möjlighet att hitta någon att spela med.

Seriespel för damer

Vi informerade om hur seriespel går till, 4 tillfällen/säsong/lag. Idag har vi för närvarande ett D50-lag, och ett D60-lag.

Vi som ingår i damkommittén är Ingela Höök, Agneta Kungsman, Helene Küller och Susanne Hilding.

Vi önskar dig en riktigt fin golfsäsong 2020!
Damkommittéen