Vårmöte 2019

Efter en lång och mörk vinter närmar nu sig Golfsäsongen 2019. Du som är medlem i Johannesberg Golfklubb kallas härmed till årets vårmöte, som kommer att hållas i vårt klubbhus
lördagen den 30 mars kl 13.00 – 15.00.

Samtliga dokument (verksamhetsberättelse, årsredovisning, etc.) kommer att finnas i pappersform i klubbhuset i samband med mötet.

Eventuella motioner till vårmötet mailas till styrelsen@johannesberg.se senast den 2 mars. Från lördagen den 23 mars finns dokumenten att hämta i klubbhuset men ring före eventuellt besök så det finns någon där som kan hjälpa till.

Vid mötets avslutande kommer vi att dela ut priser till samtliga tre bästa placeringar i de olika Klubbmästerskapen. På grund av olika omständigheter, kunde vi inte uppmärksamma och dela ut priser till mästarna på höstmötet vilket är brukligt, men som man säger, bättre sent än aldrig!
Vi välkomnar alla pristagare till detta möte.

>>Föredragningslista Vårmöte 2019>>

Varmt välkomna!