Seniorkommittén 2022

Seniorkommittén består av Agneta Kungsman, Yvonne Nordahl, Helen Schönbäck, Rolf Kungsman, Harry Nilsson och Saeed Hooshidar.

Klubbens seniorer har en väl fungerande verksamhet med bra gemenskap och stark klubbkänsla. Därtill deltar vi med lag i länets seriespel samt har tävlingsutbyten med andra klubbar. Se fliken Tävlingar för en fullständig uppställning av kommande årets tävlingar. Seniorkommitténs ambition är att medlemmar och gäster får en positiv golfupplevelse, att öka antalet deltagande damer vid tävlingar samt att långsiktigt arbeta för att öka antalet medlemmar i klubben. Ambition stöds av en rad aktiviteter som kommittén kommer att informera om löpande.
Alla seniorer är varmt välkomna till Johannesberg golfklubb oavsett spelnivå, ålder eller kön!

Har du frågor till seniorkommittén? Skicka ett mail till

Saeed Hooshidar hooshi50@gmail.com