Seniorkommittén

Johannesberg i april 2020

Seniorgolfen är uppskjuten,

————————————————————————————————————-

Årets upplaga av Seniorgolfen börjar torsdagen den 23 april om banan tillåter vilket är mycket troligt, första tävlingen är tänkt som en “Kick-off” inför säsongen, vi spelar en”4-boll bästboll” i början av säsongen när de flesta av oss är lite ringrostiga kan det ju passa bra med en sådan typ av tävling där alla får spela och slå på sin boll efter bästa förmåga.

Det blir slumpvis lottning av spelare, det är bara att gå in på golf.se/min golf och anmäla sig till tävlingen och andra tävlingar som finns upplagda.

Torsdag den 30/4 börjar allvaret med senior eclecticen som spelas till och med 17/9 med sedvanlig avslutning 24/9. Det kommer fortsatt att bli en A och B klass.

Klasserna kommer att lottas så att deltagarna blandas från båda klasser. Den klass man har vid säsongstarten bibehålls oavsett om handicapen förändras under säsongen. Nytt för i år är att vi kommer att ha även en damklass och hoppas på att fler damer kan delta.

Startavgiften är 60 kronor och betalning av startavgiften görs i receptionen, det kan göras med kort om man så vill, eller kontanter.

Gästande spelare på seniorgolfen betalar halv greenfee. Starttid som vanligt klockan 9:30 om inte annan händelse inträffar.
Anmälan till tävlingarna görs via golf.se.

Vi kommer att få flytta några Torsdagstävlingar under säsongen på grund av andra tävlingar och aktiviteter, sannolikt blir tävlingen på en tisdag eller onsdag istället, det är ju så att det börjar hända en del på vår bana vilket inte är så konstigt med tanke på banans kvalitet och med ett kreativt bolag som sköter marknadsföringen på ett bra sätt.

Restaurangen kommer att medföra ännu bättre möjligheter för spelare och gäster att få sig något till livs före eller efter golfrundan.

En ny spännande golfsäsong står inför dörren med förhoppningsvis bra golfväder och trevliga seniortävlingar.

Vi ser gärna att nya seniorer, damer från 50 år och herrar från 50 år och uppåt kommer och är med och spelar, vi brukar vara mellan 25 och 35 deltagare.

Alla är välkomna att deltaga i den trevliga gemenskap vi har med högt i tak och inte minst en naturskön bana som håller yppersta klass.

Allmänt om Johannesberg GK:s seniorer

Seniorkommittén består av, Agneta Kungsman, Yvonne Nordahl, Helen Schönbäck, Rolf Kungsman, Jan-Åke Eriksson, och Saeed Hooshidar.

Klubbens seniorer har en väl fungerande verksamhet med bra gemenskap och stark klubbkänsla. Därtill deltar vi med lag i länets seriespel samt har tävlingsutbyten med andra klubbar. Se fliken Tävlingar för en fullständig uppställning av kommande årets tävlingar.
Seniorkommitténs ambition är att medlemmar och gäster får en positiv golfupplevelse, att öka antalet deltagande damer vid tävlingar samt att långsiktigt arbeta för att öka antalet medlemmar i klubben. Ambition stöds av en rad aktiviteter som kommittén kommer att informera om löpande.
Alla seniorer är varmt välkomna till Johannesberg golfklubb, oavsett spelnivå, ålder eller kön!

Har du frågor till seniorkommittén? Skicka ett mail till Saeed Hooshidar hooshi50@gmail.com

Old Members 2020

OM Singel 12/5 Öregrunds GK, OM Fyrboll 16/6 Älvkarleby GK, OM Foursome 21/7 Sigtuna GK
OM  Singel 11/8  Johannesberg GK

Tävlingarna är öppna för alla, födda 1960 eller tidigare som har officiellt hcp, samt tillhör golfklubb i Upplands golfförbund.

Anmälan till tävling skall göras via Golf.se, senast två veckor före tävlingsdag.