Välkommen som medlem!

Johannesberg Golf  strävar efter att vara en familjär och professionell golfanläggning. Tack vare Donald Steels bandesign kan vi kalla vår bana för mästerskapsbana, den utmanar och glädjer de flesta golfare oavsett handicap.

Med en bana som håller en mycket hög klass och där ett ständigt pågående förbättringsarbete prioriteras, siktar anläggningen på att vara en av top-10 anläggningarna i Stockholms och Upplands golfdistrikt.

Vi har god tillgänglighet på vår mästerskapsbana, bra restaurang, en välfylld shop – vi välkomnar dig som ännu inte valt att bli medlem på Johannesberg Golf.

Inom kort kommer ett erbjudande om medlemskap till nya medlemmar där vi inkluderar spel för 20/-21.

Johannesberg den 30 juli 2020

För alla fullvärdiga medlemmar ingår

Fritt spel på 18 samt 9 håls banan
Fri tillgång till vårt nya träningsområde 
1 rangekort
Gratisvagn
Greenfeerabatt för gäst (25%)

Ingår ej för 1 års medlemmar pga den reducerade spelavgiften

Övrig information:
Spelavgiften för 2020 betalas in på BG 228-0154
Johannesberg Golf AB, vänligen ange ditt golf-id, namn och vald spelavgift. Om du spelat på greenfee medlemskap under 2019 så erbjuder vi dig att uppgradera detta till vårt ”Fullvärdiga första års medlemskap” (9), 2020 – pris 2550 kr.
Om du som medlem rekryterar en/-eller fler vänner till Johannesberg Golf erhålls en golfrelaterad bonus under nästa säsong, 2020.

För information och frågor vänligen kontakta shopen så hjälper vi till! Telefonnummer 08-51450000 eller maila till infor@johannesberg.se

VARMT VÄLKOMMEN