Träning och grönt kort

Yngve Nilsson, PRO

GRÖNT KORT – BÖRJA SPELA GOLF!

Vi är golfklubben som får dig att uppskatta golf.  Vi på Johannesberg Golf anser att det är viktigt att du som går nybörjarkurs även får spela så mycket som möjligt på banan.

Hos oss får du lära dig alla olika spelmoment, allt från utslag till puttning. Vi har träningsområden som kommer att ge dig riktigt bra förutsättningar för dig som golfare. Anmäl dig redan idag och låt sommaren 2020 bli den första av många härliga golfsäsonger, för dig.

Vår PRO Yngve kommer att få dig att älska din nya hobby. Vi presenterar priser och kursdatum under vinter/-vår 2020. I kursens avgift ingår även medlemskap för hela säsongen! Om du inte har egna klubbor får du låna av oss.

Under säsongen 2020 kommer vi att erbjuda specialanpassade lektioner för ALLA typer av golfare. Till exempel, är du här på besök som gäst och bokat golfpaket så anpassar vi ett träningsevent specialiserat för ert sällskap.

Olika tränings tillfällen för till exempel dam/-herr träning eller privat lektioner kommer du att hitta på >> den här sidan>>. Priser och datum publiceras under första kvartalet 2020.

Glöm inte att golf numer ingår som friskvård!

Anmälan eller frågor maila till info@johannesberg.se