Träning och grönt kort

Information kring träning och grönt kort för nästa säsong, 2021 presenteras här innan säsongsstart – hjärtligt välkommen!

Bildresultat för yngve nilsson golf

Yngve Nilsson, golftränare Johannesberg Golf

——————————————————————————————————————–

Klicka på länken för att boka lektion >>boka tid>>

Vi är golfklubben som får dig att uppskatta golf.  Vi på Johannesberg Golf anser att det är viktigt att du som går nybörjarkurs även får spela så mycket som möjligt på banan.

Hos oss får du lära dig alla olika spelmoment, allt från utslag till puttning. Vi har träningsområden som kommer att ge dig riktigt bra förutsättningar för dig som golfare. Anmäl dig redan idag och låt sommaren 2020 bli den första av många härliga golfsäsonger tillsammans med kompisar, nya som gamla.

Vår golftränare Yngve kommer att få dig att älska din nya hobby. I kursens avgift ingår även medlemskap för hela säsongen och 2 fadder-ronder med Yngve. Om du inte har egna klubbor får du låna av oss. Vid kursstart under september är kostnaden 3450:- för kurs och medlemskap både säsongen 2020 samt 2021.

Under säsongen 2020 kommer vi att erbjuda specialanpassade lektioner för ALLA typer av golfare. Till exempel, är du här på besök som gäst och bokat golfpaket så anpassar vi ett träningsevent specialiserat för ert sällskap.

Olika träningstillfällen för till exempel dam/-herr träning eller privatlektioner kommer du att hitta på >> den här sidan>>.

Glöm inte att golf ingår som friskvård, kontakta oss om du vill ha ett friskvårdskvitto!

Anmälan eller frågor, sänd ett mail till info@johannesberg.se eller ring till oss på 08-51450000