Restaurangen säsong 2020
Johannesbergs Golfrestaurang
Ken med kollegor har börjat förbereda sin premiär som krögare på Johannesberg Golf. Här följer några exempel på vad vi kan se fram emot att njuta av under kommande säsong. De kommer även att erbjuda en bar meny och en fika buffé med hembakat bröd.
Exempel på luncher under en vecka
Fiskgryta med saffran, fänkål och blåmusslor serveras med aioli och dillkrutonger
Raggmunk med fläsk serveras med rårörda lingon
Långbakad fläsk karré serveras med rostad potatis och bearnaisesås
Bouef bourguignon serveras med färsk potatis och dijoncreme
Grekiska lammfärsbiffar med fetaost och oliver serveras med tomatsås och klyftpotatis
Smör, bröd, sallad, måltidsdryck ingår
Exempel på veckans pasta
Tagliatelle med italiensk tomatsås och salsiccia
Chevré gratinerad canelloni fylld med aubergine och parmesan
Spagetti bolognese
Veckans sallad
Ceasar sallad med jerk kyckling
Veckans tips
Högrevsburgare med bacon och ost serveras med pommes och tillbehör
Exempel på a la carte meny
Förrätter
Avocado och grapesallad med granatäpple, blåmusslor och chilidressing
Lax carpaccio serveras med citrusvinägrett, selleri och parmesan
Öjeby-toast på kavring (kräftstjärtar, västerbottenost, färskost och kummin)
Under säsong
Nygrillad sparris serveras med forellrom och goda tillbehör
Varmrätter
Bakad TORSKRYGG serveras med dillpestoslungad färskpotatis och säsongens primörer
Grillad MAJSKYCKLING serveras med gnocchi, smörad kycklingsky ,portabello och peccorino
KALVENTRECOTE serveras med mustig rödvinssås, tomat och ramslöks kompott och en potatiskaka
Dessert
TOBLERONE pannacotta med svenska bär och passionsfruktsrippel
Bakad rabarber med CRUNCH och vanilj mascarpone
Vitchokladmousse med lime och mynta marinerade jordgubbar