Restaurangen säsong 2020

Johannesbergs Golfrestaurang

Ken med kollegor har börjat förbereda sin premiär som krögare på Johannesberg Golf. Här följer några exempel på vad vi kan se fram emot att njuta av under kommande säsong. De kommer även att erbjuda en bar meny och en fika buffé med hembakat bröd.

Exempel på luncher under en vecka

Fiskgryta med saffran, fänkål och blåmusslor serveras med aioli och dillkrutonger

Raggmunk med fläsk serveras med rårörda lingon

Långbakad fläsk karré serveras med rostad potatis och bearnaisesås

Bouef bourguignon serveras med färsk potatis och dijoncreme

Grekiska lammfärsbiffar med fetaost och oliver serveras med tomatsås och klyftpotatis

Smör, bröd, sallad, måltidsdryck ingår

Exempel på veckans pasta

Tagliatelle med  italiensk tomatsås och salsiccia

Chevré gratinerad canelloni fylld med aubergine och parmesan

Spagetti bolognese

Veckans sallad

Ceasar sallad med jerk kyckling

Veckans tips

Högrevsburgare med bacon och ost serveras med pommes och tillbehör                         

Exempel på a la carte meny

Förrätter

Avocado och grapesallad med granatäpple, blåmusslor och chilidressing

Lax carpaccio serveras med citrusvinägrett, selleri och parmesan

Öjeby-toast på kavring (kräftstjärtar, västerbottenost, färskost och kummin)

Under säsong

Nygrillad sparris serveras med forellrom och goda tillbehör

Varmrätter

Bakad TORSKRYGG serveras med dillpestoslungad färskpotatis och säsongens primörer

Grillad MAJSKYCKLING serveras med gnocchi, smörad kycklingsky ,portabello och peccorino

KALVENTRECOTE serveras med mustig rödvinssås, tomat och ramslöks kompott och en potatiskaka

Dessert

TOBLERONE pannacotta med svenska bär och passionsfruktsrippel

Bakad rabarber med CRUNCH och vanilj mascarpone

Vitchokladmousse med lime och mynta marinerade jordgubbar