Restaurangen

Välkommen!

Kom och njut av hemlagad mat sju dagar i veckan när vi öppnar för säsongen.

Dagens lunch serveras 11:30-14:00
119:- inkl. bröd, sallad, måltidsdryck och kaffe

OBS! Restaurangen tar enbart kort och swish, ej kontanter

Med reservation för eventuella förändringar

Vecka 15

Måndag

Lasagne al Forno

Växtbaserat: Linsbiffar med hummus och syrad rödlök

Tisdag

Pocherad torsk med vitvinssås, dillslungad potatis samt smörfrästa sockerärtor

Växtbaserat: Vegansk Pasta Alfredo

Onsdag

Biff a la Lindström med stekt potatis, inlagd gurka samt stekt ägg

Växtbaserat: Asiatisk grönsakswok med marinerad tofu

Torsdag

Münchnerschnitzel med kryddsmör och gröna ärtor

Växtbaserat: Spenatbiffar med rostade grönsaker och tzatziki

Fredag

Kycklingbröst lindat med parmaskinka Pasta Penne med basilikasås och champinjoner

Växtbaserat: Auberginecurry med rågchapati

Lördag

Pluma med sauterade gransaker, bakad potatis samt majs och chipotlesmör

Växtbaserat: Tortilla med ratatouille och ruccola

Söndag

Skånsk senapsstek med smörslungade primörer, kokt potatis, inlagd gurka och gräddsås

Växtbaserat: Grönsaksbiffar med fänkålsstomp och tomatsallad

Välkomna!

 

Välkommen till Johannesberg Golfrestaurang under ledning köksmästare Robert Söderström (Johannesbergsslott AB)

A LA CARTÈ

Pytt i Panna 95 kr

KÖKET REKOMMENDERAR

JB´s Högrevsburgare med cheddar från Väddö Gårdsmejeri & hembakat briochebröd (svenskt kött) 175 kr

Förrätt

Varmrätt

Efterrätt