Välkommen!
Kom och njut av hemlagad mat sju dagar i veckan när vi öppnar för säsongen.
Kom och njut av hemlagad mat sju dagar i veckan när vi öppnar för säsongen.
Dagens lunch serveras 11:30-14:00
119:- inkl. bröd, sallad, måltidsdryck och kaffe
OBS! Restaurangen tar enbart kort och swish, ej kontanter
Med reservation för eventuella förändringar
Vecka 15
Måndag
Lasagne al Forno
Växtbaserat: Linsbiffar med hummus och syrad rödlök
Tisdag
Pocherad torsk med vitvinssås, dillslungad potatis samt smörfrästa sockerärtor
Växtbaserat: Vegansk Pasta Alfredo
Onsdag
Biff a la Lindström med stekt potatis, inlagd gurka samt stekt ägg
Växtbaserat: Asiatisk grönsakswok med marinerad tofu
Torsdag
Münchnerschnitzel med kryddsmör och gröna ärtor
Växtbaserat: Spenatbiffar med rostade grönsaker och tzatziki
Fredag
Kycklingbröst lindat med parmaskinka Pasta Penne med basilikasås och champinjoner
Växtbaserat: Auberginecurry med rågchapati
Lördag
Pluma med sauterade gransaker, bakad potatis samt majs och chipotlesmör
Växtbaserat: Tortilla med ratatouille och ruccola
Söndag
Skånsk senapsstek med smörslungade primörer, kokt potatis, inlagd gurka och gräddsås
Växtbaserat: Grönsaksbiffar med fänkålsstomp och tomatsallad
Välkomna!
Välkommen till Johannesberg Golfrestaurang under ledning köksmästare Robert Söderström (Johannesbergsslott AB)
A LA CARTÈ
Pytt i Panna 95 kr
KÖKET REKOMMENDERAR
JB´s Högrevsburgare med cheddar från Väddö Gårdsmejeri & hembakat briochebröd (svenskt kött) 175 kr