Senaste nytt från Damkommittéen

2019-06-07

Hej alla damer i Johannesberg GK!

Nu är det full fart på golfbanan, men vi har hela härliga sommaren framför oss, så härligt!

Vi i dam-kommittén har haft möte och här kommer lite info:
Ladies Only den 15/6: Anmäl er till denna partävling för damer. Om vi får ihop tillräckligt många lag så kanske man lottar ut ett fint pris bland alla deltagare, så in och anmäl er. Har du inte någon att spela med, så skriv upp dig på listan vid receptionen, så kanske vi kan sätta ihop dig med en annan från listan. Se info längre ner om tävlingen.

  • Tema-Måndag 18.00 till hösten: Vi tänkte ha tema/tävling på måndag-kvällarna till hösten, då vi går 9 hål och spelar lite olika former av tävlingar. Vi återkommer med info om det i augusti. Ev byter vi kväll om många inte kan spela på måndag-kvällar, men vi återkommer om det. Annars är det frivilligt som vanligt att träffas vid 18.00 och gå ut och spela med andra damer.
  • Mini-enkät: Vi kommer mejla ut till er en mini-enkät, där vi är tacksamma om ni kan återkomma med era synpunkter, så vi kan ta med oss det och jobba för det framåt. Men det kommer i ett separat mejl under nästa vecka.
  • Seniorgolfen på torsdagar: Alla som har fyllt 50 år kan vara med på seniorgolfen på torsdagar, så har ni möjlighet så var med på den.
  • Gå i dam-boll vid tävlingar: Vi vill påminna om att man kan be om att få gå med i en dam-boll vid tävlingarna, bara mejla/ring till receptionen, så ordnar de det.
  • Facebook-grupp: Vi har en enkel facebook-grupp, som du kan bli inbjuden till om du önskar vara med. Mejla till Susanne Hilding, så bjuder hon in dig. Där kan man snabbt kolla om t ex någon ska gå ut och golfa på måndag-kvällarna m.m.

Damkommittén har sitt nästa möte i augusti, så då återkommer vi med mer info. Om du är sugen på att sitta med i damkommittén, så bara hör av dig till någon av oss som sitter med där: Susanne Hilding (sammankallande), Helen Küller, Ingela Höök, Agneta Kungsman.

Varma hälsningar
Damkommittén