Snart midsommar!

Lunchmeny Johannesberg Golfrestaurang Vecka 25

Måndag

Pasta Pesto med lufttorkad skinka och pinjenötter

Falafel med thahinidressing , svart ris och grönkålstabbouleh

Tisdag

Pannbiff med stekt lök, gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Okonomiyaki (kålpannkaka) med svamp, grönkål och chilimajonnäs

Onsdag

Dijonstekt strömming med skirat smör, potatispuré och gröna ärtor

Växtbaserad Nasigoreng med cashewnötter

Torsdag

Kycklinggryta med curry och basmatiris

Växtbaserad Pasta bolognese

Fredag

Gravad lax med dillstuvad potatis, ärtor och citron

Bowl med ris, hummus, spenat, rödlök, bönor och groddar

Lördag

Långbakad fläsksida, ugnsbakad potatis, surkål, samt timjansky

Ugnsbakad blomkål med, picklad rödlök, belugalinser och srirachamajonnäs

Söndag

Slottsstek med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis

Växtbaserad böngryta med saffran och kanel serveras med råris