Lunchmeny Johannesberg Golfrestaurang Vecka 25
Måndag
Pasta Pesto med lufttorkad skinka och pinjenötter
Falafel med thahinidressing , svart ris och grönkålstabbouleh
Tisdag
Pannbiff med stekt lök, gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Okonomiyaki (kålpannkaka) med svamp, grönkål och chilimajonnäs
Onsdag
Dijonstekt strömming med skirat smör, potatispuré och gröna ärtor
Växtbaserad Nasigoreng med cashewnötter
Torsdag
Kycklinggryta med curry och basmatiris
Växtbaserad Pasta bolognese
Fredag
Gravad lax med dillstuvad potatis, ärtor och citron
Bowl med ris, hummus, spenat, rödlök, bönor och groddar
Lördag
Långbakad fläsksida, ugnsbakad potatis, surkål, samt timjansky
Ugnsbakad blomkål med, picklad rödlök, belugalinser och srirachamajonnäs
Söndag
Slottsstek med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
Växtbaserad böngryta med saffran och kanel serveras med råris