Verksamhetsplan 2021

Klubbtävlingar kommer att fortgå, tävlingskommittén/-kalendern kommer att sättas under vintern/-våren 2021. 5 st klubbtävlingar plus onsdagstouren, seniortouren, KM och matchmästaren. Vi behöver funktionärer och ansvariga för våra klubbtävlingar, vi tar tacksamt emot din intresseanmälan.

Seriespelslagen fortsätter vi att satsa på och det är fritt att söka sig till det lag du tillhör. Vi vill få till H-22 lag och ett D-40. Träningstillfällen planeras för seriespelslagen och vi satsar på att komma högre upp i resultatlistorna nästa år.

Seniortävlingarna fortsätter självklart med stark kraft 2021.

OnsdagsTouren. Upplägget kan komma att förfinas. Kul med många deltagande damer, bra uppslutning 2020 trots Corona.

Matchmästaren; kul spelform. Anmäl er gärna och glöm inte att det är en tävling för både damer och herrar.

Medlemsaktiviteter: vi kommer att försöka prova lite nya grepp 2021 när Coronan släpper, bland annat vill vi skapa mer klubbkänsla. Kom gärna med förslag till styrelsen!

Juniorsatsningen: Succé i Rajder Kopp 2 år i rad och deltagande i Teen Cup. Vi hoppas på fler juniorer i träning 2021.

Damkommittén. Damträningar planeras, träningshelg hoppas vi kunna ha 2021. Ny tävling dam-matchmästaren. Damklass i klubbtävlingarna kommer att finnas.

Undersökningar: Vi kommer att fortsätta detta under 2021, dvs både interna och externa undersökningar. Så tack till alla er som svarar, för det utvecklar oss som klubb.

Träningstillfällen för klubbmedlemmar: vinter samt säsong funderas det kring.

Puttingtävling i klubbhuset, kan ev ske under vintern. Håll ögonen öppna i våra utskick.

Samarbeten: Medlemssamarbete klart med Sparren och Arlandastad. Klara greenfee-samarbeten 2021: Arninge, Gävle och Örbyhus. Ev fler banor kan det ske utbyte med.

Övrigt: FB, gå in och gilla och Dela och sprid information om vår fina anläggning, detta GER effekt. Fler medlemmar: hjälp till och tänk att du ska hitta minst en medlem till åt oss!